Založ si blog

Druhý týždeň sa zobúdzala vedľa neho…

… bola šťastná ako nikdy predtým

     Beáta sa druhý týždeň zobúdzala vedľa Milana. Bola šťastná ako nikdy predtým. Táto romantická dovolenka ich zblížila ešte viac. Rozhodla sa, že sa za neho vydá. Spĺňal všetky jej predstavy muža, ktoré si kedy vysnila. Bol jej veľmi sympatický, nielen vzhľadom, ale aj svojimi názormi. Navyše bol vzdelaný a mal dobrú prácu. Každú chvíľu jej dokazoval, že ju má rád. To už nebolo len o slovách. S radosťou mu opätovala bozky.

     V posledný deň dovolenky mala opäť úsmev na perách a iskričky v očiach, keď ju po raňajkách pozval na plavbu loďou. Cítila sa vynikajúco. Pôsobila bezstarostne. Bola nádherná a on sa nemohol vynadívať na jej milú tvár. Držal ju okolo ramien, vdychoval vôňu jej vlasov a iba občas si všímal okolitú prírodu. 

     V tej chvíli bolo všetko možné. Túliť sa k sebe, objímať sa, vyznávať si lásku. Najradšej by zastavili čas. Oči mali len jeden pre druhého. Chceli si čo najdlhšie prejavovať nežnôstky, bozkávať sa a hlavne sa nikam neponáhľať.

     Idylku zaľúbencov preťalo naliehavé vyzváňanie mobilu. Milan sa s nevôľou odtrhol od Beáty a započúval sa do monológu, ktorý na neho vychrlila Eva. Podrobne popísala ako mu bola Beáta neverná. Tvrdila, že to môže aj dokázať, lebo bola s jej priateľom. Vraj sa bez obalu vyjadrovala, že ho konečne ulovila.

     Milan sa nezmohol na slovo. Odišiel do kajuty a napil sa whisky rovno z fľaše. Keď sa už odhodlal, že sa vráti k Beáte, práve telefonovala. Tá istá osoba jej oznamovala ako jej bol Milan neverný. Vraj to má z prvej ruky, lebo jej bol neverný s jej kolegyňou. Beáta bola celý čas ticho. Iskričky v očiach už stihli pohasnúť a vyhrkli jej slzy. Obaja bočili pohľadom. Tvárili sa ako veľmi ich zaujíma okolie. Mlčali…

     Poobede hral Milan tenis a Beáta zostala sama v apartmáne. V hlave jej hučali Evine slová: „Neopováž sa mu povedať, že to máš odo mňa. V tom momente si vo firme skončila. A nemusím ti pripomínať, že ťa znemožním kdekoľvek sa budeš chcieť zamestnať.“   

     Pred večerou našiel Milan na stole zásnubný prsteň a v skriniach prázdne police. Opakované oznamovanie operátorky, že číslo, ktoré volá nie je zapojené, bolo tým posledným čo ho v ten deň s Beátou ešte spájalo… Potom už nasledovali iba esemesky, ktorými ho Eva pozývala na večeru. Vraj aby nebol sám.

Vianoce 2012

23.12.2012

Solidarita s ukrivdeným kontra protest pani europoslankyne Flašíkovej-Beňovej

14.10.2012

Monika Flašíková-Beňová – poslankyňa Európskeho parlamentu za stranu Smer-SD, je členkou zahraničného výboru a pôsobí v socialistickej frakcii. V roku 1999 bola spoluzakladateľkou strany Smer, jej podpredsedníčkou bola v rokoch 2000 až 2004. V roku 2002 zasadla do poslaneckej lavice v Národnej rade SR a v roku 2004 sa po úspešných voľbách presunula do Európskeho [...]

Predvolebná dilema

06.03.2012

Iba tri dni nás delia od volieb, takže už by sa patrilo, rozhodnúť sa. Aj mňa prepadla predvolebná dilema.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 204
Celková čítanosť: 712987x
Priemerná čítanosť článkov: 3495x

Autor blogu

Odkazy