Založ si blog

Preslávená vášnivosť južanských mužov je (asi) len mýtom…

Je preslávená vášnivosť južanských mužov skutočne len mýtom? Španielske noviny El Mundo v tejto súvislosti kedysi napísali: „Ak sa porovnáme s milencami vo filmoch a v reklamách či dokonca v pornofilmoch, bude to pre nás šok.“ Korene mýtu, podľa ktorého sú Španieli či Taliani vášnivými milencami, treba hľadať v postavách Dona Juana a Giacoma Casanovu, alebo v súčasných južanských sex symboloch Hollywoodu, ako sú napríklad Antonio Banderas, Jennifer Lopezová a Penelope Cruzová. 

Realita je taká, že Španieli sa milujú zriedkavo, menej ako dvakrát týždenne, a v 75 percentách prípadov netrvá samotný akt dlhšie ako dve minúty, oznámili zdesene noviny El Mundo. Aj podľa medzinárodných prieskumov, ktoré si každý rok objednávajú výrobcovia kondómov, sú Španieli najhoršími milencami v Európe. Španielska tlač sa zúfalo snaží tento smutný fakt napraviť a na svojich stránkach ponúka pánom za priehrštie rád na tému ako zlepšiť svoj výkon v posteli. 

„Dnešní muži, najmä v meste, majú problémy s potenciou nielen kvôli strachu zo zlyhania ako takého, ale aj v dôsledku zhoršujúcich sa medziľudských vzťahov,“ tvrdí odborník Remigio Petrelli. Podľa štúdie z roku 2000 má problémy s potenciou až 19 percent Španielov vo veku od 25 do 70 rokov. „Média vtĺkajú ľuďom do hláv mylnú predstavu, že nežijú naplno, ak stále neprežívajú extázu z vyvrcholenia,“ varujú španielski experti. . „Niektorí ľudia to potrebujú päťkrát denne, iní raz za mesiac. Jediným kritériom by mala byť vaša vlastná spokojnosť,“ radia záverom El Mundo. Aj keď sú tieto údaje spred desaťročia, veľké zmeny zrejme v tomto smere nenastali.

Novými svetovými šampiónmi v sexe sú Gréci, ktorí praktizujú v priemere šesť rôznych praktík pri každom pohlavnom styku. Vyplýva to z výročnej štúdie výrobcu kondómov (…). Na druhom mieste sa s priemerom 5,6 umiestnili Rakúšania tesne pred Brazílčanmi (5,5), Švajčiarmi a Juhoafričanmi (5,4). Najhoršie dopadli Japonci, ktorí skončili „na chvoste“.  (Zdroj: Korzár a Madona.sk)

 

O tom, ako sú na tom Slováci, som písala v článku: Slováci viac túžia po sexe, ako ho reálne majú.

Vianoce 2012

23.12.2012

Solidarita s ukrivdeným kontra protest pani europoslankyne Flašíkovej-Beňovej

14.10.2012

Monika Flašíková-Beňová – poslankyňa Európskeho parlamentu za stranu Smer-SD, je členkou zahraničného výboru a pôsobí v socialistickej frakcii. V roku 1999 bola spoluzakladateľkou strany Smer, jej podpredsedníčkou bola v rokoch 2000 až 2004. V roku 2002 zasadla do poslaneckej lavice v Národnej rade SR a v roku 2004 sa po úspešných voľbách presunula do Európskeho [...]

Predvolebná dilema

06.03.2012

Iba tri dni nás delia od volieb, takže už by sa patrilo, rozhodnúť sa. Aj mňa prepadla predvolebná dilema.

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 204
Celková čítanosť: 714387x
Priemerná čítanosť článkov: 3502x

Autor blogu

Odkazy