Založ si blog

Fico opäť premiérom…

Z pozorovania pozorovateľov a z výsledkov preferencií strany Smer – SD, ako aj v súvislosti s narastajúcou kritikou súčasnej vlády (priamo úmerne jej nevšedným krokom), prichádzajú na pretras úvahy o tom, čo bude potom… až nebude súčasná premiérka premiérkou, ani radovou členkou vlády, až súčasný minister financií už nebude ministrom financií a dokonca ani na vysnívanom poste premiéra vlády… A vlastne, keď už z tejto vlády nezostane kameň na kameni, pretože ak odíde alebo bude „odídená“ premiérka, padne vláda celá…

A už som pri koreni veci. Viete si predstaviť, že by bol Robert Fico opäť poverený zostavením vlády? Že by bol Robert Fico opäť premiérom? Aký máte na to názor? Alebo nám ide iba o to, aby Iveta Radičová nebola premiérkou a ostatné sa uvidí? A koľkí že by nechceli znovu za premiéra  Roberta Fica? Že by sa začal hľadať na Slovensku nový premiér? Ale kto by ho hľadal a kde? A ak by ním bol opäť ten staronový, čo by sme mu asi tak odkázali? Aby už mal rád novinárov, aby nepodporoval korupciu, aby splnil sľuby o neprivatizovaní a tak ďalej a tak ďalej. Nezostane zase iba pri sľuboch?????

Vianoce 2012

23.12.2012

Solidarita s ukrivdeným kontra protest pani europoslankyne Flašíkovej-Beňovej

14.10.2012

Monika Flašíková-Beňová – poslankyňa Európskeho parlamentu za stranu Smer-SD, je členkou zahraničného výboru a pôsobí v socialistickej frakcii. V roku 1999 bola spoluzakladateľkou strany Smer, jej podpredsedníčkou bola v rokoch 2000 až 2004. V roku 2002 zasadla do poslaneckej lavice v Národnej rade SR a v roku 2004 sa po úspešných voľbách presunula do Európskeho [...]

Predvolebná dilema

06.03.2012

Iba tri dni nás delia od volieb, takže už by sa patrilo, rozhodnúť sa. Aj mňa prepadla predvolebná dilema.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 204
Celková čítanosť: 714796x
Priemerná čítanosť článkov: 3504x

Autor blogu

Odkazy